Bli medlem nå

Meld deg på vårt
Sikkerhetskurs

Vi arrangerer flere sikkerhetskurs hvert år for nye skyttere som ønsker å skyte med pistol eller revolver.

7. september 2024

Ønsker du å starte med sporten pistolskyting? Svolvær Pistolklubb arrangerer jevnlige sikkerhetskurs for alle nye medlemmer. Meld deg på gjennom skjemaet nederst på denne siden og bli med du også!

Med deg på til neste SIKKERHETSKURS i Svolvær Pistolklubb

Dato for kursstart blir en gang før jul om det er nok påmeldte:

Lørdag kl. 10.00 Oppstart i vårt klubbhus ved Kjellbergtinden Skytebane.  Sikkerhetskurset blir å bestå av teori og prøve som blir å ha spørsmål fra teoridelen og skytedelen. Vi regner med å holde på 5-6 timer. Du kan kjøre helt opp til pistolbanen. Parkering foran klubbhuset. Bommen vil så åpen nederst i bakken, og skilt ved bom blir satt opp.

Sted: Kjellbergtinden Skytebane/pistolbane. Parkering på parkeringplass utenfor.

Adr: Dalfaret 40, 8300 Svolvær (Vis i kart for google map i eget vindu)

Oppstart  kl. 10.00 med teori og informasjon, og etterpå så tar vi aktiv skytetrening og drill rundt sikkerhet på standplass og avslutter med prøven. Om alt går som planlagt så skulle vi være ferdig rundt kl. 15.00. 

Kursleder er:
Kenneth Sørstrøm Fahle. Kenneth og er en erfaren pistolskytter, dommer, skyteleder og aktiv konkurranseskytter. Det vil være flere instruktører/skyteledere tilstede fra SVPK på kursdagen.

Kursavgiften er: kr 1.450,- (inkl. sikkerhetskurs, lån av klubbvåpen, skudd og kursmateriell / eksamen / diplom)


Betaling må gjøres i vår VIPPS-butikk senest innen 4 dager før kursstart

Vi må ha minimum 5 personer før vi gjennomfører kurset og har allerede fått inn mange påmeldinger, så det ser bra ut! Avbestilling etter betalingsfristen refunderes ikke.

Så viktig at dere som vil komme i gang med pistolskyting melder seg på nå. (Tips: Ta gjerne en skjermdump av vippskvitteringen dere får på skjermen, da dere får bruk for denne om dere etter 6 mnd ønsker å søke om å kjøpe eget våpen.)

Svolvær Pistolklubb ordner med litt mat og frukt gjennom hele kurset.

Velkommen!

Kursstart:

Fredag kl. 18.00 Oppstart på vårt klubbhus. (Bommen vil så åpen begge dagene) Fredagen blir å bestå av teori og prøven på lørdag blir å ha spørsmål fra teoridelen og skytedelen. Vi regner med å holde på 3-4 timer.

Sted: Klubbhuset på Tjeldbergtinden pistolbane. Det går fint å kjøre bil helt opp og parkere framfor klubbhuset.

Adr: Dalfaret 40, 8300 Svolvær (Vis i kart for google map i eget vindu)

Fredag starter vi opp kl. 18.00 på Klubbhuset og kjører teori. Så holder vi på til vi er ferdige til ca 21-tiden en gang. Kanskje før den tid også.

Lørdag start vi opp i klubbhuset kl. 10.00 med skytetrening og drill rundt sikkerhet på banen og avslutter lørdagen med prøven. Om alt går som planlagt så skulle vi være ferdig rundt kl. 14.00. 

Kursleder er:
Petter Hjalmar Langstrand. Petter Hjalmar kommer fra Storfjorden Sportsskytterklubb og er en erfaren pistolskytter, dommere, instruktør og aktiv konkurranseskytter. Det vil være flere instruktører/skyteledere tilstede fra SVPK på begge kursdagene.

Kursavgiften er: kr 2.600,- (inkl. sikkerhetskurs 2 dager, årskontingent, lån av klubbvåpen, skudd og kursmateriell / eksamen / diplom)

Betaling må gjøres VIPPS senest innen 2 dager før kursstart

Vi må ha minimum 5 personer før vi gjennomfører kurset og har allerede fått inn endel påmeldinger, så det ser bra ut! Avbestilling etter betalingsfristen refunderes ikke.

Så viktig at dere som vil komme igjen med pistolskyting melder seg på nå. (Tips: Ta gjerne en skjermdump av vippskvitteringen dere får på skjermen, da dere får bruk for denne om dere etter 6 mnd ønsker å søke om å kjøpe eget våpen.)

Svolvær Pistolklubb ordner med litt mat og frukt gjennom hele kurset.

Velkommen!

VI TRENGER LITT INFO OM DEG SOM NY MEDLEM

FYLL INN DIN INFO HER

Send oss en melding

Navn(Påkrevd)
Hjemadresse(Påkrevd)
Bli medlem eller sponsor eller meld deg på Sikkerhetskurs
Alle medlemmer gjennomføre sikkerhetskurs for å få skyte på treningene/stevner. Har du gjennomført sikkerhetskurs i andre pistolklubber, så ta med dokumentasjon til skyteleder.
Vi verner om din informasjon
Gjennom